Focus

Published on noiembrie 2nd, 2014 | by Redactia

1

Cine controlează Mafia Puterii din România?

Apreciind, probabil, că nu mai are ce pierde (dar s-ar putea înșela: oricând e posibilă o suplimentare de pedeapsă!), Sorin Ovidiu Vântu a început dezvăluirile (cf. http://www.cotidianul.ro/noua-sebastian-ghita-supravegheaza-sri-ul-250206/ ):

“Primul lucru pe care l-a făcut Băsescu în calitate de presedinte a fost să declare o vasalitate totală și loială superputerii de peste ocean. Acea inteligență de supraviețuitor pe care i-o cunoșteam s-a dovedit a-i fi extrem de utilă, atât lui, ca individ, cât și nouă, ca țară. Poziționarea României alături de America ne-a ajutat în momente extrem de delicate în politica internațională.

[Care or fi alea? Ne atacau ungurii, rușii, chinezii, și de acest atac ne-au scăpat americanii? Să fim serioși… Nota red.]

“Sprijinul permanent acordat de americani ne-a ajutat să nu ne rupem gâtul în timpul crizei economice din 2008. Evident că nimic nu este gratuit în lumea asta, cu atât mai puțin ajutorul americanilor.”

[Împrumuturile, inclusiv cel de la FMI, făcute de statul roman vor fi plătite tot de români, nu de americani, așa că ne-am “ajutat” singuri, nu ne-au ajutat alții… ca să nu mai spunem că aceste împrumuturi au fost făcute în esență pentru ca băncile occidentale să își poată retrage banii depusi la BNR ca rezerve minime obligatorii, și nicidecum pentru ca să fie salvați românii… – Nota Red.]

“În schimbul protecției și ajutorului pe care l-au acordat și continuă să-l acorde atât României, cât și”  [nu și lui, ci mai ales lui! – Nota Red.] “lui Băsescu, americanii au cerut și au primit dreptul să construiască, în România, o structură de putere, dincolo de structura legitimă a unui stat democratic. Au construit o structură de putere nelegitimă.”

[Deci nu degeaba se vorbeste de România ca de o colonie…- Nota Red.]

[…] “Toate deciziile importante din acest stat nu sunt luate de structurile legitime, ci de această structură ilegitimă de putere. Această instituție a devenit stat în stat. Nimeni nu o verifică, nimeni n-o sancționează.”

[…] “În tot acest joc sunt prinși zeci de procurori, zeci de judecători, zeci de jurnalisti. Toți ofițeri ai S.R.I.”

Așadar, aceasta este adevărata Mafie autohtonă, nu cele “denunțate” în mass media dirijată… O Mafie controlată de la Washington.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorOne Response to Cine controlează Mafia Puterii din România?

  1. AC says:

    O mafie securistă băștinașă controlată de securiștii americani… retardoizi.

Back to Top ↑