Mulțumiri

Această publicație independentă nu ar putea exista fără investiția unor resurse financiare personale. Și aceste resurse financiare nu ar putea exista dacă nu aș avea clienți în munca mea de zi cu zi de specialist în marketing (fiindcă nu sunt doar absolvent de filozofie, dintr-o serie, 1993-1998, în care concurența a fost de 13/loc, ci și economist specializat în marketing). Filozofia a rămas prima dragoste și mi-aș dori și acum să fi putut ajunge profesor de filozofie, dacă salariile din învățământ la sfârșitul anilor ’90 nu ar fi fost complet mizerabile. Dar n-a fost să fie, drept pentru care în loc să ajung „filozof” cu doctorat (abandonat în 2002) și catedră de liceu, iată-mă meșterind pe la AsF ceva gândire critică și analiză lucidă – după umilele mele puteri!

Dar nici asta nu ar fi fost posibil dacă nu aș fi supraviețuit în ultimii mai bine de 20 de ani. Fapt pentru care sunt recunoscător, firește, familiei mele, soției mele, Alina, dar și agenției web Pinbud, din București, la care lucrez de aproape un deceniu și pe serverele căreia găzduim gratis publicația; precum și anumitor clienți speciali, cum ar fi:

Tat Biliard srl este, de ani de zile, cel mai important distribuitor român de mese de biliard și alte accesorii și aparate de sporturi de interior, inclusiv aparate fitness. Amănunte despre Tat Biliard »

Overlords.ro, o afacere de familie, este cel mai mare magazin online specializat în girofaruri și semnale auto acustico-luminoase. Află mai multe aici »

VoltaTec.ro este magazinul nr. 1 al frigotehnistului profesionist, unde toți frigotehniștii vor putea găsi cele necesare unor instalații de calitate. Citește descrierea firmei aici »

Ventsys Instal este o afacere antreprenorială specializată în tubulatură și sisteme de ventilație, care crește de la an la an datorită seriozității proprietarilor săi. Scurtă descriere »

Tolsen este un brand extrem de calitativ de scule și unelte pe care îl recomand cu toată dragostea fiindcă eu însumi am devenit fan! Vezi aici de ce »

Lucian S., iulie 2018


Comments are closed.

Back to Top ↑